Gert foto

Inkoop is relevant

De inkoopfunctie is van belang binnen bedrijven en instellingen. Een bron van waarde bij het realiseren van de doelstellingen van bedrijven en instellingen. Praktijk en onderzoek leveren dagelijks het bewijs hiervoor. Inkoop is een vakgebied met ambitie. Het ontwikkelt zich snel. Steeds op zoek naar nieuwe inzichten voor betere prestaties.

gertwalhofadvies wil bedrijven en instellingen helpen bij het professionaliseren van de inkoopfunctie. Door advies, interim management, projectmanagement en training.

linkedin blog

Adviseur

Samen met u bouwt Gert graag aan een effectieve inkoopfunctie. Gert is nieuwsgierig, werkt graag samen. Hij vindt dat nadenken moet en  resultaten tellen. Zijn profiel is T-shaped; een integrale kijk op de organisatie en haar stakeholders. Specialist op het gebied van inkoop-, supply management, inkoopinformatisering en inkoopsamenwerking. En generalist als het gaat om marketing, hrm, financiën en kwaliteit.

De opdrachten die hij heeft uitgevoerd zijn verschillend. Een paar voorbeelden: adviseur bij inkoopbeleid- en sourcing/aanbestedingsvraagstukken, projectleider bij tenders/aanbestedingen, analist van inkoopvraagstukken, oplosser van acute inkoopproblemen en adviseur bij inkoop informatiseringvraagstukken. Maar het verleden is niet interessant. Het gaat om de toekomst, uw organisatie en uw vraagstuk.  

 

Klanten waren onder andere:

DistriversEndschedefacility portal briefKeyrailNegomatrixSaxenburgh

Trainer

Gert vindt het geven van een training enerverend omdat het een combinatie is van kennisoverdracht en het toepassen van deze kennis. Interactie met de deelnemers is hierbij erg belangrijk. De inbreng van hun praktijkervaring voegt immers veel toe en het zorgt ervoor dat kennis niet alleen overgedragen wordt, maar ook blijft ‘plakken’. Gert kan daarvoor putten uit vele verschillende werkvormen. Zijn verbinding met het inkooponderwijs een de Hanzehogeschool is hier van extra waarde.

Klanten waren onder andere:

NicoJustitieE pro

Auteur

Samen met Professor Arjan van Weele en drs. Jordie van Berkel-Schoonen schreef Gert het boek Inkoop in Strategisch Perspectief – Shoppen voor Professionals. Het boek is vooral bedoeld voor HBO studenten en inkoop professionals. Vooral het waarom van inkoop komt er in aan de orde. Kopers van het boek krijgen toegang tot een website waar ze gratis een aantal Specials kunnen lezen over Public Procurement, Onderhandelen (geschreven door Anne Staal en Gert) en Inkoop, Logistiek en de Supply Chain.

cover Inkoop in strategisch perspectief 200

Kennispartner

Gert is Kennispartner E-proQure. e-Procurement heeft bewezen van onschatbare waarde te zijn voor inkopers en de organisaties waar deze werken. Het levert veel op, van efficiënte processen tot lagere inkoopkosten. E-proQure verzamelt, ontwikkelt en deelt kennis over e-Procurement. Onder andere het Vendor Landscape onderzoek, met een overzicht van de functionaliteiten van e-Procurement software van 40 leveranciers, is daar een goed voorbeeld van.

Lector Inkoopmanagement

Praktijkonderzoek opzetten en organiseren met studenten, docenten, bedrijven en instellingen. Dat is de kern van het werk dat Gert doet als Lector Inkoopmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen. Daarbij is er een intensieve betrokkenheid met het inkooponderwijs, waaronder de minor inkoopmanagement en het Hanze Inkoopseminar.

E pro

Hazenhogeschool

Contact

Wilt u met Gert in contact komen, dan is bellen de kortste weg. Mailen mag natuurlijk ook.

adres Struisenburgstraat 50B
3063 BR Rotterdam
Nederland

email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon 0031 6 55 72 12 84

kvk 56802684